dimecres, 24 d’abril del 2013

"Aquella Vila era com una ciutat": entrevista amb l'Ex Vilatà i pioner del PIUNE Jaume Baró

El quart lliurament de la sèrie de Vila TV Ex Vilatans ens porta l'experiència d'en Jaume Baró, un lleidatà que va arribar a Vila Universitària el curs 93-94 i que recorda la seva estada com a "molt gratificant". "La vivíem molt intensament aquella Vila, era com una ciutat, un petit municipi...".

Durant el seu pas per Vila va participar, primer com a objector de consciència i després com a voluntari, en el PIUNE (Programa per a la Integració dels Universitaris amb Necessitats Especials), amb l'objectiu de facilitar que les persones amb un grau de discapacitat poguessin estudiar a la UAB: "Jo vaig aprendre moltíssim... a ser persona. Les universitats no solament han de crear bons científics i bons tècnics sinó també persones compromeses amb el teixit associatiu, el territori i la societat en la què viuen".

Si vols saber què té a veure la gespa de davant del Frankfurt amb el Manchester United, el què valia el lloguer d'una plaça a Vila fa 20 anys i d'altres històries d'en Jaume, no deixis de veure l'entrevista.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada